HECHT 5199

HECHT 5199

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További HECHT termékek: HECHT Elektromos roller

E-TWOW Booster ES Elektromos roller 369 900 Ft-tól E-TWOW Booster ES W-Tec Lonix 21771 Elektromos roller 346 900 Ft-tól W-Tec Lonix 21771 Kugoo Kirin S1 Pro Elektromos roller 100 795 Ft-tól Kugoo Kirin S1 Pro MS Energy R10 Elektromos roller 221 310 Ft-tól MS Energy R10

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Akkufeszültség 36 V
Maximális hatótávolság 30 km
Maximális sebesség 30 km/h
Motor teljesítmény 350 W
Töltési idő 8 óra
Maximális terhelhetőség 100 kg
Tömeg 13.5 kg
Kerekek átmérője 165 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

HECHT 5199 GREY Akkumulátoros roller, szürke Jellemzők:
    < li>Max. sebesség: 30 km/h
  • Max. hatótáv: 30 km
  • Akkumulátor Li-ion: 36V / 10Ah / 350W
  • COC tanusítvány
Maximális hatótávolságra vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, mely arra vonatkozik, hogy milyen értéket lehet elérni ideális körülmények között. A gyakorlatban a hatótávolság nagyban függ a kezelő és az egyéb terhek súlyától az úton található szintkülönbségtől az időjárási körülményektől az útviszonyoktól a vezetés stílusától az elindulások gyakoriságától (például a kereszteződésekben) a gumiabroncsok állapotától (különösen a felfújt állapottól) az akkumulátorok állapotától és sok egyéb tényezőtől. Extrém körülmények között a hatótávolság akár kevesebb, mint 50%-ra is csökkenhet a megadott értékekhez képest!Az egy feltöltéssel, maximális üzemidőre vonatkozó adatok tájékoztató jellegűek, amit ideális körülmények között lehet csak elérni. A gyakorlatban az egy feltöltéssel elérhető üzemidőt nagy mértékben befolyásolja a gép használatának módja (pl. beleértve az indítást és leállást) az üzemeltetés körülményei környezeti hőmérséklet akkumulátor állapota és sok más, egyéb tényező. Extrém körülmények között az egy feltöltéssel elérhető üzemidő akár kevesebb, mint 50%-ra is csökkenhet a megadott értékekhez képest! A Hecht-ről... A HECHT Hungary Kft. a HECHT termékek hivatalos magyarországi gyártói képviselete. A HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kertigépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, ezen országokban szintén a hazaihoz hasonló saját HECHT gyártói képviseletek is nyíltak. Különösen büszkeséggel tölt el minket, hogy a rendkívül precíz német piacon a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.